Döşemealtı Döşemealtı Muhtarlar Derneği Ofisi açıldı

Döşemealtı Muhtarlar Derneği Ofisi açıldı

Paylaş
Döşemealtı Muhtarlar Derneği Ofisi açıldı

Döşemealtı Muhtarlar Derneği Ofisi açıldı

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde hizmete giren Muhtarlar Dernek Ofisi, törenle açıldı. Ofisin açılışı siyasileri de bir araya getirdi.

Döşemealtı Muhtarlar Derneği için Döşemealtı Belediyesi tarafından tahsis edilen Dernek Hizmet Ofisi, Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Belediye İş Merkezi 5'inci katında hizmete girdi. İlçeye bağlı 32 mahalle muhtarına hizmet verecek ofisin açılışı, siyasiyeleri bir araya getirdi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Muhtarlar Derneği Başkanı Alkan Altun'un ev sahipliğindeki açılışa, Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve diğer oda başkanları, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Antalya ve Döşemealtı'nda bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları meclis üyeleri, çevre ilçelerin mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Sağanağa rağmen katılımın hayli yoğun olduğu açılışta konuşan Döşemealtı Muhtarlar Dernek Başkanı Alkan Altun, ofisin hizmete açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Diğer konuşmacıların da hayırlı olsun mesajlarının ardından okunan dua sonrası katılımcılar kurdeleyi keserek ofisi hizmete açtı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı