Finike Finike'de 23 Nisan kutlaması

Finike'de 23 Nisan kutlaması

Paylaş
Finike'de 23 Nisan kutlaması

Finike'de 23 Nisan kutlaması

 

Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Yunuslu Park'taki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başladı.

Kutlama programı 100'üncü Yıl Atatürk Stadyumu'nda devam etti. Kutlamalara Kaymakam Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, Emniyet Müdürü Ethem Yer, Milli Eğitim Müdürü Mehtap Gökdemir, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaş katıldı.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Mehtap Gökdemir, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği bu bayram, dünyada var olan tek çocuk bayramıdır. Tüm dünyaya sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vererek, heyecanla, coşkuyla, rengarenk görüntülerle, dünya çocuklarıyla birlikte ve en güzel duygularla kutlamaktan büyük kıvanç duyuyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, dans ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Törende ayrıca çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı