İbradı İbradı ve Akseki'de film çekiliyor

İbradı ve Akseki'de film çekiliyor

Paylaş
İbradı ve Akseki'de film çekiliyor

İbradı ve Akseki'de film çekiliyor

Bülent ÜLKER/İBRADI, (DHA)- AV esnasında kaybolmuş bir orman mühendisinin dramının konu alındığı Karanlık Gece filminin çekimleri Antalya'nın İbradı ve Akseki ilçelerinde yapılıyor.

Türkiye- Almanya ortak yapımı olarak gerçekleştirilen Özcan Alper'in yeni filmi 'Karanlık Gece'nin çekimleri Antalya'nın İbradı ve Akseki ilçelerinde devam ediyor. Özcan Alper'in kendi yazdığı bir hikâyeden uyarladığı ve yazar Murat Uyurkulak'ın ortak senarist olarak görev aldığı Karanlık Gece filmi, av esnasında kaybolmuş bir orman mühendisinin dramını konu alıyor. Yerel bir efsaneye dayanan polisiye hikayeyi anlatan Karanlık Gece, Dünya Sinema Fonu'dan (Berlinale) destek almıştı.

Filmin başrollerini Berkay Ateş, Sibel Kekilli, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Taner Birsel paylaşıyor. Görüntü yönetmenliğini Roy İmer'in yaptığı, kalabalık bir teknik ekip ve oyuncu kadrosuna sahip 'Karanlık Gece' filminde şarkıcı Ceylan Ertem ve oyuncu Necip Memilli gibi sürpriz isimler de rol alıyor.

Toros Dağları'nın zirvesindeki Antalya'ya bağlı İbradı ve Akseki ilçe merkezleriyle taş ve ahşaptan yapılmış Düğmeli Evleriyle ünlü İbradı'nın Ormana ve Ürünlü mahallelerinde çekimi devam eden Karanlık Gece'nin kasım ayı sonunda tamamlanması planlanıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı