Kemer Gençlik Orkestrası, 'Nereden nereye' konseri verdi

Gençlik Orkestrası, 'Nereden nereye' konseri verdi

Paylaş
Gençlik Orkestrası, 'Nereden nereye' konseri verdi

Gençlik Orkestrası, 'Nereden nereye' konseri verdi

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi Gençlik Orkestrası'nın 'Nereden nereye' adlı konseri, izleyicilerden yoğun ilgi gördü.

Kemer Belediyesi Kültür Salonu'ndaki konsere, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Kemer İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Bozkurt ve gençlik orkestrasında yer alan çocukların aileleri katıldı. Şef Furkan Üstündağ'ın yönetiminde çocukların seslendirdiği şarkılar, yetişkin korosunun da desteğiyle konsere gelenlere keyifli anlar yaşattı. Konsere gelenler, çocukların seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti.

Konser yaklaşık 1 saat sürdü.

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası'nın hızlı gelişiminin şaşırttığını söyledi.

Çocukların eğitimi sırasında birbirine orkestra uyumu konusunda destek verdiğine değinenBaşkan Topaloğlu, "Yani ilerde önlerine engel çıktığında yardımlaşmayı ve kaynaşmayı da öğrenmiş oluyorlar. Belli bir yere kadar geldiler ama önlerinde uzun bir yol var. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) yapacağı sanat okulunun nisan ayında açılması planlanıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü'nün de desteğiyle daha fazla kursiyerimiz ve çocuğumuzun eğitim almasını hedefliyoruz" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir ise çocukların öğrendiği sanat becerilerinin hayatlarında fayda sağlayacağını söyledi. Şef Furkan Üstündağ da çocukların enstrüman eğitiminde katettiği başarıyı görebilme amacıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini anlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı