Kemer Kemer'de AHENK Projesi tanıtıldı

Kemer'de AHENK Projesi tanıtıldı

Paylaş
Kemer'de AHENK Projesi tanıtıldı

Kemer'de AHENK Projesi tanıtıldı

KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı.
Kemer Belediyesi Kültür Salonu'ndaki toplantıya, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar, Kemer'deki okul müdürleri, okul aile birliği başkanları katıldı.
Antalya Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen AHENK Projesi ile eğitimde başarının kalıcı hale getirilmesi, çocukların ve gençlerin çağın şartlarına uygun milli, manevi, evrensel değerle, topluma yararlı birey olarak yetiştirilmesinin amaçlandığı belirtildi. Toplantıda konuşan Kaymakam Gemici, "Çocuklarımızın daha iyi yetiştirilmesi için görmediğimiz ve atladığımız bir husus varsa onları bu süreçte tespit edip eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekdemir ise şunları söyledi:
"Milli eğitim olarak ihale yapıyoruz ve öğrencilerimizin bir kısmını C plkalı araçlarla taşıyoruz. Geri kalan öğrencilerin ücretsiz taşınmasını ise Kemer Belediyesi yapıyor. Bu konuda desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı