Korkuteli Korkuteli protokolü bayramlaştı

Korkuteli protokolü bayramlaştı

Paylaş
Korkuteli protokolü bayramlaştı

Korkuteli protokolü bayramlaştı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ'de Ramazan Bayramı nedeniyle protokol mensupları bayramlaştı.

Korkuteli Hükümet binası önünde ve kaymakamlık makamında düzenlenen bayramlaşmaya Elmalı Kaymakamı ve Korkuteli Kaymakam vekili Harun Kazez, Belediye Başkanvekili Osman Deviren, daire müdürleri, siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Elmalı Kaymakamı ve Korkuteli Kaymakam vekili Harun Kazez, “Bir bayramı daha hep birlikte huzur ve güven içinde kutluyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın ayı olan Ramazanı geride bırakıp Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşarken sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik dolu günler getirmesini diliyorum" dedi.

Kaymakamlık makamındaki bayramlaşma programının ardından Harun Kazez, beraberindekilerle birlikte Emniyet Müdürlüğü personeli ve İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerlerle bayramlaştı. Protokol üyeleri Korkuteli Devlet Hastanesi'ndeki hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı