Manavgat Manavgat'ta törene minik Doğa damga vurdu

Manavgat'ta törene minik Doğa damga vurdu

Paylaş
Manavgat'ta törene minik Doğa damga vurdu

Manavgat'ta törene minik Doğa damga vurdu

 

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine 2 yaşındaki Doğa sempatik hareketleriyle renk kattı. Folklor ekibiyle piste çıkan minik Doğa, bando grubuna eşlik etti, bununla yetinmeyip gazetecilerden fotoğraf makinelerini isteyip fotoğraf çekti.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Manavgat'ta resmi törenle kutlandı. Gençlik Yürüyüşü ile başlayan bayram programı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle devam etti. Saygı duruşu bulunulması ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması sırasında müzik öğretmeni Ahmet Soylu, 'ti' sesini saksafonuyla canlı performans sunarak verdi.
Törenlerde halk oyunları gösterisini sunan ekibin sahne alması ile birlikte seyircilerin arasından sahneye fırlayan 2 yaşındaki Doğa, ekip üyelerine ayak uydurmaya çalışarak dans etti. Sürekli gülümseyen ve sempatik hareketleri ile dikkati çeken Doğa, daha sonra bando ekibinin performansına eşlik etti. Bu sırada kendisinin fotoğrafını çeken gazetecileri fark eden Doğa, bir gazetecinin yanına giderek fotoğraf makinesini istedi, gazetecinin yardımı ile fotoğraf çeken Doğa, daha sonra ailesi ile birlikte tören alanından ayrıldı.
Törene katılanlar çalınan oyun havaları ile birlikte oyun oynarken Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir de oyun oynayanlara alkışla tempo tuttu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı