Serik Gloria Özaltın Championship görkemli törenle sona erdi

Gloria Özaltın Championship görkemli törenle sona erdi

Paylaş
Gloria Özaltın Championship görkemli törenle sona erdi

Gloria Özaltın Championship görkemli törenle sona erdi

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - GLORİA Özaltın Championship golf turnuvasında 6 ülkeden 150 oyuncu mücadele etti.

Belek'te yapılan ve 4 turnuvayı kapsayan 'Gloria Özaltın Championship' organizasyonunda 6 ülkeden 150 oyuncu Gloria Golf Kulübü'nde buluştu. İsviçre, Almanya, İngiltere, Avusturya, Belçika ve Türkiye'den oyuncular 45 delikli sahada mücadele etti. Organizasyonda oyuncular, 'Öznur Özdemir Özaltın Memorial Trophy', 'Gloria Pairs Championship', 'Sebahat Özaltın Ladies' ve 'Nuri Özaltın Memorial Trophy' turnuvalarında yer aldı. Bir hafta süren turnuva gala gecesi ve ödül töreniyle sona erdi.

Beyhan Goldman Benardet 55 puanla 'Öznur Özdemir Özaltın Memorial Trophy' ve 63 puanla 'Sebahat Özaltın Ladies' turnuvasında birinciliği elde etti. Cengiz Şahin ise 49 puanla 'Nuri Özaltın Memorial Trophy' turnuvasında birinci oldu. 'Gloria Pairs Championship' adlı turnuvada Roland Spicher ile Gabriele Krause 48 puanla, Ayça Mutlu ile Aysel Çavuşoğlu 50 puanla birinciliği kazandı.

Turnuvalarda kategorilerinde dereceye girenlere ödüllerini Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Özdemir, Elif Özdemir ve İrem Özaltın verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı