Serik Serik'te 19 Mayıs coşkusu

Serik'te 19 Mayıs coşkusu

Paylaş
Serik'te 19 Mayıs coşkusu

Serik'te 19 Mayıs coşkusu

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - 19 MAYIS Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Serik'te tören düzenlendi.
Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ilk törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Törene Cumhuriyet Caddesindeki kutlama programı ile devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen yaptı.
Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, folklor, jimnastik gösterileriyle devam eden tören, şiir, resim ve kompozisyon dallarında dereceye girenlere İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin tarafından ödüllerin verilmesiyle sona erdi.
Törene Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin, siyasi partilerin başkanları, STK temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı