Serik Serik'te 'Çanakkale' töreni

Serik'te 'Çanakkale' töreni

Paylaş
Serik'te 'Çanakkale' töreni

Serik'te 'Çanakkale' töreni

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı dolayısıyla törenler düzenlendi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı için ilk tören Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Törene Serik Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Belediye Başkan Vekili Ziya Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin, İlçe Emniyet Müdürü Suat Esin, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Ayhan Aktürk, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
İkinci tören ise Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki konferans salonunda gerçekleştirildi. Şehit Hasan Güçlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hazırladığı törende Çanakkale Zaferini anlatan sunum gerçekleştirildi.
Şehit Hasan Güçlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yüksel Hakalmaz günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Konuşmanın sonunda Atatürk'ün sevdiği türküler seslendirildi. Tören çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin, Belediye Başkan Vekili Ziya Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin ödül verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberin Devamı