Germencik Germencik'te bahçeden hırsızlığa 3 tutuklama

Germencik'te bahçeden hırsızlığa 3 tutuklama

Paylaş
Germencik'te bahçeden hırsızlığa 3 tutuklama

Germencik'te bahçeden hırsızlığa 3 tutuklama

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA) - AYDIN'ın Germencik ilçesinde, bir bahçeden toplam 80 bin liralık tarım aleti çaldıkları belirlen 4 şüpheli gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Hürriyet Mahallesi'ndeki bir bahçeden geçen 27 Aralık'ta saat 14.30 sıralarında, Hürriyet Mahallesinde bir bahçeden toplam 80 bin lira değerinde saban, pulluk, su pompası, sepetlik ve ızgara gibi tarım aletleri çalındı. Bahçe sahibinin durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri ekipleri harekete geçti. Bölgede yapılan çalışma sonucunda şüphelilerin Akın Telli (26), Mutlu Bastı (39), Alpaslan Aras (37) ve Gülizar E. (43) olduğu tespit edildi. Şüpheliler, ertesi gün evlerine düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin çaldıkları tarım aletlerini ilçedeki bir hurdacıya sattıkları tespit edildi.
3'Ü TUTUKLANDI
Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden Akın Telli, Mutlu Bastı ve Alpaslan Aras tutuklandı. Diğer Gülizar E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı