Edremit Altınoluk’ta mezunlar ve öğrenciler buluştu

Altınoluk’ta mezunlar ve öğrenciler buluştu

Paylaş
Altınoluk’ta mezunlar ve öğrenciler buluştu

Altınoluk’ta mezunlar ve öğrenciler buluştu

BALIKESİR Üniversitesi (BAÜN) Altınoluk Meslek Yüksekokulu'ndan mezun öğrencilerle, eğitimine devam eden öğrenciler bir araya geldi. Mezunlar öğrenciler, eğitimlerinin ardından yaşadıkları tecrübeleri ve işe giriş süreçleri hakkındaki bilgileri paylaştı.

Altınoluk Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı'ndan mezun öğrenciler, şuan da aynı programda okuyan öğrencilerle buluştu. Altınoluk Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Dr. Cenk Paşa koordinatörlüğünde gerçekleşen mezun-öğrenci buluşmasında, programı bitirenler yaşadıkları süreçler ve hayatın içinde pratikte yaşadıkları iş tecrübelerini aktardılar.

Mezun-öğrenci buluşmasına katılan okul mezunlarından Kaya Şener Uzan, mezun olduğu programın öğrencilerine tıbbi ve aromatik bitkilerin üretimi, paketlenmesi ve pazarlanması gibi konularda sektördeki bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Etkinlik sonunda mezun öğrencilere, teşekkür belgesi ve günün anlamına uygun hediyeler verildi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Selami Selvi, mezunlarla öğrencileri buluşturan bu etkinliklerin diğer bölüm öğrencileri için de yapılacağını belirterek, mezun-öğrenci buluşmalarıyla öğrencilerin mezun olmadan sektörleri tanımalarına ve iş hayatına sağlam adımlar atmasına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı