Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy, zabıta ekipleriyle fırınları denetledi

Belediye Başkanı Gürsoy, zabıta ekipleriyle fırınları denetledi

Paylaş
Belediye Başkanı Gürsoy, zabıta ekipleriyle fırınları denetledi

Belediye Başkanı Gürsoy, zabıta ekipleriyle fırınları denetledi

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ, (Bitlis),(DHA) - BİTLİS'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, beraberindeki zabıta ekipleri ile birlikte fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi yaptı.

Pandemi sürecinde denetimlerini sıklaştıran Adilcevaz Belediyesi zabıta ekipleri, fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi yaptı. Yapılan denetimlerde karşılaşılan eksikliklerle ilgili esnaflara uyarılarda bulunulup, gerekli cezai işlem uygulanırken, denetimlere Belediye Başkanı Necati Gürsoy da katıldı.
Belediye Başkanı Gürsoy, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için denetimleri sıklaştırdıklarını ifade ederek, “Son zamanlarda döviz kurundaki hareketler bahane edilerek haksız kazanç elde edilmesini önlemek ve tüketici haklarını korumak amacıyla belediye olarak fırınlarımızda denetimler gerçekleştirdik. Yaptığımız denetimler kapsamında ekmeğin gramajı, fiyat tarifesi, hijyen ve temizlik kuralları ile birlikte çalışanların portör muayeneleri kontrol edildi. Kurallara uygun üretim yapan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşımızı yakından ilgilendiren her konuda olduğu gibi gıda üretimi ve denetiminde de aynı hassasiyeti sürdüreceğiz."dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı