Bucak Bakan Karaismailoğlu Bucak'ta esnafı ziyaret etti

Bakan Karaismailoğlu Bucak'ta esnafı ziyaret etti

Paylaş
Bakan Karaismailoğlu Bucak'ta esnafı ziyaret etti

Bakan Karaismailoğlu Bucak'ta esnafı ziyaret etti

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Burdur'un Bucak ilçesinde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla iftara katıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bucak'ta beraberinde Burdur Valisi Ali Arslantaş, milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ile Cumhuriyet Caddesi'nde esnafı ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığı binasını ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, burada açıklama yaptı.

Bakan Karaismailoğlu, Burdur'da devam eden projeleri en kısa sürede tamamlamaya çalışacaklarını söyledi.Bakan Karaismailoğlu, "225 milyoar dolarlık ihracatımız oldu, bu yıl 250 milyar dolara çıkacağız. En katma değerli ihracat, kilogramı olmayan ihracattır. O da mühendislik, danışmanlık, yazılım, müşavirliktir. 20 yıldır kazanmış olduğumuz mühendislik çözümlerini dünyaya ihraç ediyoruz. Dünya'da da en özellikli işlerde, Türk mühendisleri, firmaları aranan firmalardır. Dünyanın 10 gelişmiş ülke ekonomisine sahip Türkiye'nin önünde hiçbir engel yoktur. Önümüzdeki 30 yılın planlarını yaptık. Beşer yıllık dilimler halinde bundan sonra olması gereken yatırımları yapacağız" dedi.

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Bucak Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği iftar etkinliğe katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı