Gemlik Kardeşim Üşümesin, Kurtul Köyü’ndeki miniklerin yüzünü güldürdü

Kardeşim Üşümesin, Kurtul Köyü’ndeki miniklerin yüzünü güldürdü

Paylaş
Kardeşim Üşümesin, Kurtul Köyü’ndeki miniklerin yüzünü güldürdü

Kardeşim Üşümesin, Kurtul Köyü’ndeki miniklerin yüzünü güldürdü

Kazim BULUT/GEMLİK,(Bursa),(DHA)-ULUDAĞ Elektrik Dağıtım A.Ş.(UEDAŞ) tarafından 2013 yılında hayata geçirilen ve bugüne kadar 9 bin çocuğun gülümsemesini kazanan Kardeşim Üşümesin Projesi, minik öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Her yıl hizmet bölgesindeki Güney Marmara’nın yanı sıra ihtiyaç duyulan her ile yardım elini uzatan UEDAŞ’ın bu seferki durağı Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Kurtul köyü oldu. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle belirlenen Şehit Cem Üner Ortaokulundaki 104 çocuğun kışlık kıyafet ihtiyacının karşılandığı etkinliğe katılan Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mert Dimili, “İlçemizdeki okulların ihtiyaçlarının karşılanması anlamında hem bölgede hizmet verip hem de güçlü sosyal yardımların yapılması oldukça memnuniyet verici. Bu hizmetlerin daha da ivmelenerek devamını diliyoruz” diye konuştu.

UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı yaptığı açıklamada, “9.yılımızda Kardeşim Üşümesin ile miniklerimizi giydirmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de ihtiyaç sahibi okullarımıza ulaşmaya devam edeceğiz. Projemizi hayata geçirirken lise öğrencilerimizle ortak ilerliyor, bu iyilik hareketine onları da dahil ediyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı