Gürsu Uludağ OSB, Kastamonu'daki selzedelere soba yardımında bulundu

Uludağ OSB, Kastamonu'daki selzedelere soba yardımında bulundu

Paylaş
Uludağ OSB, Kastamonu'daki selzedelere soba yardımında bulundu

Uludağ OSB, Kastamonu'daki selzedelere soba yardımında bulundu

Esra TÜRKER/BURSA, (DHA)-ULUDAĞ Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Kastamonu’daki selzedelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın’ın girişimiyle, Bozkurt İlçesinde yaşanan sel felaketinde mağdur olan ihtiyaç sahibi ailelere bj kezde soba yardımında bulunuldu.

Uludağ Organize Sanayi Bölgesi, ağustos ayında Kastamonu Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde mağdur olan çocuklara sanayicilerin de desteği ile eşofman takımı, kırtasiye ve okul malzemeleri yardımı yapmıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilecik Milletvekili Selim Yağcı öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, mağdur olan ailelerle görüşüp, bölgede incelemelerde bulunmuştu. Yaklaşan kış mevsimini göz önünde bulunduran Aydın, bu kez de bölgeye soba desteğinde bulundu. Yunus Aydın, Gürsu İlçe Kaymakamı Naif Yavuz ile birlikte, Bölge Müdürlüğünden 100 adet sobanın yüklü olduğu kamyonu Kastamonu’ya yolcu etti. Sobalar Bozkurt İlçe Kaymakamlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın, "Sanayicilerimiz, ülke için üretip, ülke insanımıza yardımcı olmayı içeriyor. Herşey, ülkemiz için duygusuyla hareket ediyoruz. Edeceğiz de. Buradaki insanlara kış aylarında üşümemesi için soba yardımında bulunduk. Havaların soğumasyla gerçekleştirilen bu yardımda ,emegi geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı