Merkez Bisiklet hırsızlığı kamerada

Bisiklet hırsızlığı kamerada

Paylaş
Bisiklet hırsızlığı kamerada

Bisiklet hırsızlığı kamerada

Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- BURSA'da, bir siteye girerek bisiklet hırsızlığı yapan D.A. ve K.F. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 17 ayrı suçtan kaydının bulunduğu öğrenilen, şüphelilerin hırsızlık anı sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün saat 06.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesinde bulunan bir sitede meydana geldi. Site içerisinde doğalgaz borusuna zincirlenmiş iki bisiklet kimliği belirsiz 2 kişi tarafından çalındı. Daha sonra site sakinleri bisikletlerin yerinde olmadığını ve zincirlerin kesilmiş halde yerde bulunduğunu fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri çevrede yaptıkları güvenlik kamerası incelemesinde iki şüphelinin motosikletle geldiğini, siteye girip demir kesme makasıyla zincirleri keserek bisikletleri çaldığını belirledi. Şüphelilerin çeşitli suçlardan 17 kaydı bulunan D.A. ve K.F. olduğunu belirleyen ekipler, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelilerin Demetevler Mahallesinde olduğunun tespit edilmesi üzerine harekete geçen ekipler, dün akşam saatlerinde D.A. ve K.F.'yi yakaladı. Şüphelilerin üst aramasını yapan ekipler, sırt çantalarında 1 adet demir kesme makası, 1 adet pense, 1 adet ingiliz anahtarı ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüphelilerden D.A.'nın ayrıca 2 farklı motosiklet hırsızlık olayından aranmasının olduğu belirlendi. Çalınan bisikletler de sahiplerine teslim edildi. 

Öte yandan hırsızlık anı sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen şüphelilerin işlemleri devam ediyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı