Merkez Salih Şeremet Ortaokulu’nda 'Spor Gecesi’ düzenlendi

Salih Şeremet Ortaokulu’nda 'Spor Gecesi’ düzenlendi

Paylaş
Salih Şeremet Ortaokulu’nda 'Spor Gecesi’ düzenlendi

Salih Şeremet Ortaokulu’nda 'Spor Gecesi’ düzenlendi

Esra TÜRKER/BURSA, (DHA)-BURSA’nın Osmangazi ilçesinde bulunan Salih Şeremet Ortaokulu'ndaki 229 lisanslı sporcu öğrenci, son eğitim-öğretim yılında 13 branş ve 28 kategoride müsabakalara katılırken, kız futbol takımı ‘Yıldız Kızlar’ kategorisinde  Türkiye Şampiyonu oldu. Öğrenciler kupa ve madalyalarla taçlandırdıkları eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu ‘Spor Gecesi’ kutlama programı ile attı.

Salih Şeremet Ortaokulu 2021-2022 eğitim-öğretim yılında, akademik başarısının yanı sıra spordaki başarısıyla da dikkat çekti. Okul bahçesinde düzenlenen 2021-2022 eğitim-öğretim yılı ‘Salih Şeremet Ortaokulu Spor Gecesi’ne AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Abdurrahman Dağlar, Osmangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Fedai Din, il ve ilçe şube müdürleri, okul müdürleri, antrenörler, spor kulüplerinin temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 
1 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU, 7 İL BİRİNCİLİĞİ
Basketbol, voleybol, satranç, modern pentatlon, geleneksel okçuluk, oryantiring, futsal, bilek güreşi, bocce, yüzme, atletizm, step-aeorobik ve futbol olmak üzere 13 branştaki müsabakalardan; 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye 2’nciliği, 1 Türkiye 4’üncülüğü, 2 Türkiye 5’inciliği, 2 Türkiye 7’nciliği, 1 Türkiye 10’unculuğu, 7 Bursa Şampiyonluğu, 6 Bursa 2’nciliği, 6 Bursa 3’üncülüğü, 5 Bursa 4’üncülüğü ile dönen 229 lisanslı öğrenci, yıl boyu süren müsabakaların yorgunluğunu Spor Gecesi ile attı. Öğrencilere kupa, madalya ve başarı belgelerinin verildiği kutlama programında okulun Beden Eğitimi Öğretmenleri Esra Tayan, Nisan Uzun, Serkan Önder ile takım antrenörlerine teşekkür plaketleri takdim edildi. 
Salih Şeremet Ortaokulu Küçükler Karma Step-Aerobik Takımının gösteri yaptığı programda öğrenciler başarılarını eğlenerek kutladı. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı