Mudanya Başkan Türkyılmaz, öğretmenleri unutmadı

Başkan Türkyılmaz, öğretmenleri unutmadı

Paylaş
Başkan Türkyılmaz, öğretmenleri unutmadı

Başkan Türkyılmaz, öğretmenleri unutmadı

Halil ÖZÇOBAN/MUDANYA,(Bursa),(DHA) - BURSA'da Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe genelindeki okulları ziyaret ederek, öğretmenlerle bir araya geldi. Atatürk ilke ve inkılaplarını kendine rehber edinen öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Türkyılmaz, Cafer Yener İlkokulu, Mütareke İlkokulu, Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu ile Dörtçelik İlkokulu öğretmenlerine hediyelerini takdim etti.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu, eğitim çağındaki nesillerin kişiliğinin gelişiminde önemli bir yerinin olduğunu vurgulayan Başkan Türkyılmaz, “Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun bizlere gösterdiği hedefte ilerleyen, bu hedeflere göre geleceğimizin inşasını gerçekleştiren çok sevgili öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Yüzünü bilime dönerek, zeki, çalışkan, çağdaş nesiller yetiştiren öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz. Sizler geleceğimizsiniz, iyi ki varsınız” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, öğrenci ve öğretmenler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı