Yenişehir Vatandaşlar, Alinur Aktaş ve Davut Aydın'a teşekkür etti

Vatandaşlar, Alinur Aktaş ve Davut Aydın'a teşekkür etti

Paylaş
Vatandaşlar, Alinur Aktaş ve Davut Aydın'a teşekkür etti

Vatandaşlar, Alinur Aktaş ve Davut Aydın'a teşekkür etti

Ezgi ATAV/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA) - OSMANLI Devleti’nin kuruluş savaşı olarak kabul ettiği 18-27 Temmuz 1302 yılında Osmanlı Beyliği ile Bizans arasında yapılan Koyunhisar Savaşı'nın yapıldığı yer olan Bursa’nın Yenişehir İlçesine bağlı kırsal Koyunhisar Mahallesi'ne Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi tarafından önemli hizmetler yapıldı. Mahalle halkı, kanalizasyon, alt yapı, doğalgaz, sıcak asfalt, parke taşı çalışmaları yapılarak yeni bir görünüm kazandırılan bölgeleri için Alinur Aktaş ve Davut Aydın'a teşekkür etti.

Kırsal Koyunhisar Mahallesi Muhtarı Ahmet Uzun, “Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere, Yenişehir Belediye Başkanımız Davut Aydın’dan, BUSKİ Genel Müdürü’nden Allah razı olsun. Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Kanalizasyonlarımız ve suyumuz değişti, doğalgaz geldi. Bursa Yenişehir yolumuz yenilendi. Mahalle asfaltımız oldu" dedi.

Mahalle sakinlerinden Ali Kuru da, “Köyümüz şu anda harika oldu. Bütün alt yapı, sular ve yollarımız yenilendi. Ayrı olarak bütün köylü sakinlerine eksik ne varsa hepsi soruldu" diye konuştu.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın , “Büyükşehir yasası ile birlikte şehirde ne yapıyorsak köylerde de kırsal kesimimizde de aynı şeyleri yapıyoruz. Sadece Koyunhisar Mahallesi’ne değil bütün kırsal mahallelerimize de 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra hemen hemen hepsine dokunduk ve hepsiyle ilgili çalışmalarımız oldu. Bugün de Koyunhisar’daki arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Burada geçtiğimiz bir ay içerisinde 3 yüz metrekare sıcak asfalt yapıldı. Bu asfalt Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Buradaki katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş olmak üzere bütün ekibine çok teşekkür ediyorum. İlçe Belediyesi olarak bizler de yaklaşık bin altı yüz metrekare tretuvar çalışmamız var. İki bin altı yüz metrekare sıcak asfalt, mahallenin iç kısımlarındaki ara sokaklarda da bin dört yüz metre civarında soğuk asfalt da Büyükşehir Belediye’si tarafından yapıldı. Biz çalışmalarımıza ve yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı