Yenişehir Yenişehir'de Beşiktaş taraftarlarından şampiyonluk gecesi

Yenişehir'de Beşiktaş taraftarlarından şampiyonluk gecesi

Paylaş
Yenişehir'de Beşiktaş taraftarlarından şampiyonluk gecesi

Yenişehir'de Beşiktaş taraftarlarından şampiyonluk gecesi

YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA) - SÜPER Lig'de 2020-2021 sezonunun şampiyonu Beşiktaş için Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Beşiktaşlılar Derneği tarafından özel kutlama yapıldı.

Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen sunuculuğunu gazeteci Ezgi Atav’ın yaptığı kutlamalara Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Dernekler koordinatörü Emin Biber, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, Türkiye genelindeki dernek başkanları ve çok sayıda protokol üyeleri ile taraftarlar katıldı.

Renkli ve duygusal görüntülerin yaşandığı kutlama gecesinde konuşan Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taner İtak, “Siyasi düşüncelerimiz ne olursa olsun, ortak noktada buluştuğumuz şey Beşiktaş kavramı. Bu çok kıymetli, değerli bir olgu, çok mutluyuz çifte kupayı kaldırdık ve çifte şampiyon olduk bunun kutlaması için bir araya geldik. Çeşitli il ve ilçelerden gelen Beşiktaş Dernek Başkanlarımız ve misafirlerimiz var. Beşiktaş bayrağını Yenişehir’de dalgalandırmak için yönetim kurulumuzla beraber sonuna kadar mücadele ediyoruz. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ise, “Tabii ki spor denilince sporcu kökenli olduğumdan dolayı bütün spor etkinliklerine katılıyoruz. Şunu söylemeliyim ki spor camiasında yanlış insanlar barınmaz, spor ile uğraşan yanlış insan olmaz. Hepimizin hedefi tutmuş olduğumuz takımların şampiyon olmasıdır fakat sporun, futbolun üç sonuçlu bir müsabaka olduğunu unutmamalıyız. Bunun mağlubiyeti, galibiyeti ve beraberliği de var. Buraya gelirken galibiyetin en güzelini az önce iki kupayı birden kazandıran Sergen Yalçın’la Beşiktaş Kulübü’nün anlaşması ve bu anlamda camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Dernekler koordinatörü Emin Biber de, “Taner kardeşimize çifte kupayı getirdik. Beşiktaş 118 senelik bir çınar, Sergenler gelir, gider önemli olan hepimizin birlikte Beşiktaş’ımıza sahip çıkması” şeklinde konuştu.

Yapılan kutlamaya Beşiktaş’ın kupaları da getirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı