Yenişehir Yenişehir'de tarihi park, cemiyetlere açılıyor

Yenişehir'de tarihi park, cemiyetlere açılıyor

Paylaş
Yenişehir'de tarihi park, cemiyetlere açılıyor

Yenişehir'de tarihi park, cemiyetlere açılıyor

Ezgi ATAV/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın Yenişehir ilçesinde bulunan Tarihi Babasultan Parkı'nda artık cemiyetler ve özel günlerde vatandaşlara ekonomik fiyatlarda hizmet verilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi tarafından yenilenen ilçenin en eski parkı olan Babasultan parkı vatandaşların cemiyet ve özel günlerinde de hizmet verecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “İlçemizde bulunan Babasultan parkının geçtiğimiz günlerde tadilat ve çevre düzenlemelerinin bitmesinin ardından halkımızın hizmetine yeniden açılmıştı. Belediyemiz şirketlerinden YESAŞ A.Ş tarafından işletmesi yapılan parkımızda artık halkımızdan gelen talepler doğrultusunda cemiyetler yapılabilecektir. Bizim amacımız halkımıza en iyi en kaliteli hizmeti sunmaktır. Babasultan parkında yapılacak cemiyetler ekonomik fiyatlarda halkımıza hizmet verecektir. Halkımız detaylı bilgiyi Yenişehir Ekmek Sanayi şirketimizden alabilirler” diye konuştu.

Üretken Belediyecilik anlamında halkımızın her zaman emrindeyiz diye konuşan Başkan Aydın, “Su deposunda halkımızın hizmetine sunduğumuz kır düğün salonumuzun ardından Babasultan parkımızda hizmet verecek. İnşallah önümüzdeki günlerde ilçemiz için ayrı bir yer teşkil eden bir yerimizi de halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Yine ilçemize Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan kapalı Pazar yeri bünyesisin de de bir düğün salonu ilçe halkımıza hizmet verecektir” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı