Lapseki Lapseki’de randevusuz Kovid-19 aşı noktası oluşturuldu

Lapseki’de randevusuz Kovid-19 aşı noktası oluşturuldu

Paylaş
Lapseki’de randevusuz Kovid-19 aşı noktası oluşturuldu

Lapseki’de randevusuz Kovid-19 aşı noktası oluşturuldu

ÇANAKKALE’de, aşı çalışmalarını hızlandırmak ve vatandaşlarımızın aşıya erişimini kolaylaştırmak amacıyla Lapseki Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle oluşturulan, randevusuz Kovid-19 aşı noktasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eski Belediye Hizmet Binası önünde oluşturulan Kovid-19 aşı istasyonunda, vatandaşlar kayıt işlemini tamamladıktan sonra randevusuz aşılarını yaptırdı. Sabah saatlerinde İlçe Sağlık Müdürlüğü ve belediye personeli tarafından kurulan aşı noktasında, 258 kişiye Kovid-19 aşısı yapıldı. Özellikle Cumartesi günleri kurulan halk pazarına köylerden gelen vatandaşlar, uygulamadan memnun kaldıklarını ifade ederek, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a ve sağlık personeline teşekkür etti.

Aşı istasyonunu ziyaret eden Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, aşılama süresi gelmeyen vatandaşlar için gelecek hafta da aşı istasyonu kurulacağını belirterek, “Vatandaşlara aşı olmaları tavsiyesinde bulunuyoruz. Ben de bu hastalığa yakalanıp atlattım. Daha önce iki aşımı da olmuştum. Sadece soğuk algınlığı gibi iki gün hafif boğaz yanması ve ateşim oldu. Onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım ve çok rahat atlattım. Tüm vatandaşlarımıza aşılarını olmalarını tavsiye ediyorum. Lapseki Belediyemiz ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle Eski Belediye Hizmet Binamız önünde oluşturduğumuz Kovid-19 aşı noktasında aşı sırası gelen 258 vatandaşımız aşılarını olmuşlardır. Ayrıca aşılama çalışmalarında var gücü ile gece gündüz çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten kutluyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Orhan AKTUĞ/LAPSEKİ (Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı