Çameli Dağın zirvesinde 2 bin 140 metrede nikah kıydılar

Dağın zirvesinde 2 bin 140 metrede nikah kıydılar

Paylaş
Dağın zirvesinde 2 bin 140 metrede nikah kıydılar

Dağın zirvesinde 2 bin 140 metrede nikah kıydılar

DENİZLİ'nin Çameli ilçesinde orman işletme memuru Baysal Zengin ile veteriner Hekim Raziye Zengin, yamaç paraşütünün önemli adreslerinden bir olan Yaylacık Dağı Yamaç Paraşütü Pisti'nin yer aldığı 2 bin 140 metre yüksekliğindeki zirvede kıyılan nikahla hayatların birleştirdi.

Çameli Orman İşletme Müdürlüğünde memur olan Baysal Zengin ile Veteriner Hekim Raziye Zengin'in nikahları dağın zirvesinde yapıldı. Nikah pastalarını zirvede kesen çift, davetlilere pasta ve börek ikramında bulundu. Hava sıcaklığının 3 derece olduğu zirvede 'Aman Ormancı' parçası çalınırken, zeybek gösterisi düzenlendi. Dağcılarla zirveye çıkan nikah memuru, zirvede cübbesini giyerek Raziye ve Baysal Zengin çiftin nikahını kıydıktan sonra aile cüzdanını geline teslim etti.

‘BU EŞİMİN VE BENİM HAYALİMDİ’

Baysal Zengin, "Evleniyorsak ve ormancıysak bunu güzel bir zirvede gerçekleştirelim dedik. 2 bin 140 metre dağın zirvesinde dünya evine girdik, çok mutluyuz" dedi. Bu tür evliliklerin, tabiat, doğa ve turizm endeksli mesajlarla yapılmasını dileyen Raziye Zengin, "Bu eşimin ve benim hayalimdi katılan herkese teşekkür ediyorum. Kayseri'nin Erciyes'i varsa bizim de Yaylacık Dağımız var" dedi. Dağda nikah kıyan çift el ele yürürken, arkadaşları tarafından uzun süre alkışlandı.

Sezgin ÖZDEMİR / ÇAMELİ (Denizli), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı