Diyarbakır Kaymakam Çiftçi, Sur'da 7 yıl sonra iftar yemeğinde vatandaşla buluştu

Kaymakam Çiftçi, Sur'da 7 yıl sonra iftar yemeğinde vatandaşla buluştu

Paylaş
Kaymakam Çiftçi, Sur'da 7 yıl sonra iftar yemeğinde vatandaşla buluştu

Kaymakam Çiftçi, Sur'da 7 yıl sonra iftar yemeğinde vatandaşla buluştu

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR’ın Sur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, terörden zarar gören 6 mahallede yer alan kaymakamlık binasının bahçesinde 7 yıl sonra vatandaşla iftarda buluştu.

Sur Belediyesi ve Kaymakamlığı'nca 7 yıl sonra iftar programı yapıldı. Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Abdullah Çiftçi tarafından organize edilen iftar programına şehit yakınları, kanaat önderleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, esnaf ile vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, 7 yıllık hasretin sonucunda mahallede modern yüzüyle görkemli bir şekilde iftar yaptıklarını söyledi. Çiftçi, “Bugün sizlerin teşrifiyle bu alanı gerçek manada açmış olduk.  Mekanlar insanlarla güzeldir. Siz varsanız buralar güzeldir ve bugün buraya güzelleştirdiğiniz için hepinize ayrıca teşekkür ederim. 4 yıldır Sur ilçesinde hem kaymakamlığa hem de belediyeye vekalet ediyorum. Göreve geldiğim günden itibaren bütün amacımız kimseyi çemberin dışında bırakmadan, ideolojik ayrışmalar ile diğer farklılıklarımızı bir kenara bırakarak Sur’un ortak paydası içerisinde ve sur ailesi olarak birliktelikti. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından iftar programı ilahiler ve dualarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı