Diyarbakır 'The Fun Time of The Opera' Diyarbakırlılarla buluştu

'The Fun Time of The Opera' Diyarbakırlılarla buluştu

Paylaş
'The Fun Time of The Opera' Diyarbakırlılarla buluştu

'The Fun Time of The Opera' Diyarbakırlılarla buluştu

Selim KAYA/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi, orkestra şefliğini ve anlatıcılığını Musa Göçmen'in yaptığı 'The Fun Time of The Opera'yı sanatseverlerle buluşturdu.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, 'Fekiye Teyran Kültür Sanat Sezonu' kapsamında etkinlikleri vatandaşlarla ücretsiz buluşturmaya devam ediyor. Müzikal düzenlemesi, orkestra şefliği ve anlatıcılığını Musa Göçmen’in yaptığı 'Opera’da Hayalet Değil Eğlence Var' sloganıyla 'The Funtime of the Opera' Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelendi. Sanatseverlerin eserlere eşlik ettiği, alkış ve ıslıklarla tempo tuttuğu interaktif opera şovuna Diyarbakırlılar yoğun ilgi gösterdi.
'ÇOK HEYECANLI BİR GECE YAŞADIK'
Şef Musa Göçmen, seyircinin ilgisiyle Diyarbakır’da çok heyecanlı bir gece yaşadıklarını belirterek, "İnanılmaz bir seyirci vardı, ilgi çok büyüktü ve hepsine baktığımızda genel olarak muhteşem bir opera akşamı yaşadık. Bence ilki ama emin olun son değildi. Çünkü opera bu sevgiyle Diyarbakır'a daha çok gelir ve buluşulur. Öncelikle gerçekten şehrimizin yönetimine çok teşekkür ediyorum. Çünkü bizleri davet ettiler. Bizler bir şey yapıyoruz ama insanlara ulaşmamızı sağlayacak şey davetler, buluşmamızı sağlayacak bu organizasyonlardır. O yüzden de bizim için çok değerli. Ben tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bu unutulmaz opera akşamı bir başlangıç olsun, Diyarbakır'da ve bu köklü kadim kültürün üstüne böyle değişik bir renk olsun istedik" dedi.
İzleyiciler de etkinlik sayesinde keyifli bir gece yaşadıklarını söyledi. (DHA)
FOTOĞRAFLI 
 

Haberin Devamı