İpsala İpsala’da proje kapsamında kadınlara tavuk dağıtıldı

İpsala’da proje kapsamında kadınlara tavuk dağıtıldı

Paylaş
İpsala’da proje kapsamında kadınlara tavuk dağıtıldı

İpsala’da proje kapsamında kadınlara tavuk dağıtıldı

İPSALA(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin İpsala ilçesinde ‘Kadın eliyle gezen tavuk yumurta projesi’ kapsamında hak sahiplerine tavuk dağıtımına başlandı.

Edirne Valiliği ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen ‘Kadın eliyle gezen tavuk yumurta projesi’ kapsamında, İpsala genelinde tavuk ve ekipman dağıtımı yapıldı.

İpsala Fuar alanında gerçekleşen dağıtıma, İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İlçe Jandarma Komutanı Veli Kızmaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Olcay Karbuz ve teknik personel katıldı. Kadın üreticileri başta olmak üzere projeyle ilgilenen tüm ilgili ve paydaşların katılımlarıyla gerçekleştirilen proje tanıtım programında, 43 kadın girişimciye, 4 bin 515 Atak-s tavuk ve yem dağıtımı yapıldı.

Kaymakam Ekrem Güngör, konuyla ilgili olarak, "Tüm köylerde ve ilçe merkezinde gerçekleştirilen tavuk ve ekipman dağıtım süreci sonrasında, projenin başarıyla sürdürülmesini ümit ederek, tüm üreticilerimize bereketli bir üretim sezonu dileriz. Ayrıca desteklerinden dolayı Edirne Valimiz Ekrem Canalp'a çok teşekkür ederiz" dedi.

Haberin Devamı