İpsala İpsala’da sevgi evlerinde kalan çocuklara doğum günü

İpsala’da sevgi evlerinde kalan çocuklara doğum günü

Paylaş
İpsala’da sevgi evlerinde kalan çocuklara doğum günü

İpsala’da sevgi evlerinde kalan çocuklara doğum günü

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin İpsala ilçe Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen 'Bizim çocuklarımız' projesi kapsamında, sevgi evlerinde kalan öksüz ve yetim çocukların doğum günleri kutlanıyor.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, beraberinde eşi Seda Güngör ve İpsala Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Birsen Kötülüketmez’le birlikte 'Bizim çocuklarımız' projesi kapsamında kentte bulunan sevgi evlerini ziyaret ederek, çocukların doğum gününü kutladı. Doğum günü kutlanan çocuğa çeşitli hediyeler verilirken, çocukların odalarındaki eşyalar da yenileniyor.

‘BU ÖZEL GÜNLERİNİ EVLERİNE GİDEREK KUTLUYORUZ’

Kaymakam Güngör, proje hakkında bilgi vererek, "İlçemiz genelinde anne veya babası olmayan, ilkokul, ortaokul ve liseye giden muhtaç öğrencilerimiz belirlendi. Yapılan çalışmalar sonrası öğrencilerimizin ihtiyaçları evlere gidilerek tespit edildi. Genel olarak öksüz ve yetim çocuklarımızın oda takımı, masa, sandalye, yatak, dolap ihtiyaçları olduğunu belirledik. Çocuklarımızın daha rahat ortamlarda çalışmalarına imkan sağlamak için onlara daha önce oda takımı aldık ve evlere dağıttık bu takımları ihtiyaç tespit ettikçe dağıtmaya da devam ediyoruz ve hatıra kalması için öğrencilerimize de bir mektup yazdık. Bunun yanında bu öğrencilerimizin doğum günlerini tespit ederek bu özel günlerini evlerine giderek kutluyoruz. Onların ihtiyacını karşılayıp, devletin şefkatli yüzünü gösterebilirsek ne mutlu bizlere" dedi.

Haberin Devamı