Keşan Keşan Belediyesi, Sakarya’da peyzaj fuarına katıldı

Keşan Belediyesi, Sakarya’da peyzaj fuarına katıldı

Paylaş
Keşan Belediyesi, Sakarya’da peyzaj fuarına katıldı

Keşan Belediyesi, Sakarya’da peyzaj fuarına katıldı

KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçe Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Sakarya’da düzenlenen Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı’na katıldı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu ve Ali Ünal ile Fen İşleri Müdürü Erdi Kılınç’la birlikte Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı’na katıldı.

Ziyaret hakkında bilgi veren Helvacıoğlu, düzenlenen fuarın önemine dikkat çekerek, “Sakarya'da peyzaj, süs bitkileri, bahçe sanatları ve ekipmanları fuarındayız. Burada gördüğümüz yeniliklerle, ilçemize yeni görsel zenginlikler katmak, daha güzel hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Çok güzel fikirler edindik ve uygulamak için sabırsızlanıyoruz. Bu fuar ile sektördeki yenilikleri inceledik, şehrimizdeki projelerimiz için fikir edinerek, sektör temsilcilerinden bilgi aldık. Fuarda, şehrimizde yürüttüğümüz projelerimiz için yepyeni fikirler edindik. Edindiğimiz fikirleri projelendirerek şehrimizde hayata geçireceğiz” dedi.

Haberin Devamı