Edirne 'Turizmin Yıldızları'nda, Edirne'ye 2 ödül birden

'Turizmin Yıldızları'nda, Edirne'ye 2 ödül birden

Paylaş
'Turizmin Yıldızları'nda, Edirne'ye 2 ödül birden

'Turizmin Yıldızları'nda, Edirne'ye 2 ödül birden

Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- TÜRKİYE genelinde iç turizmi geliştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiren Rotahane tarafından, turizme katkı sağlayan şehir ve kurumları ödüllendirmek amacıyla düzenlenen 'Yıldız Ödülleri Gecesi'nde Edirne iki ödül birden geldi. Gecede Edirne yılın festival şehri dalında ödül alırken, Türkiye'nin bir asırlık geçmişe sahip en eski kolonya ve kozmetik üreticisi Pereja da 'illerle bütünleşen marka' ödülüne layık görüldü.

Turizme katkı sağlayan şehirler ve şehirlerle bütünleşen markalar, Yıldız Ödülleri Gecesi'nde ödüllendirildi. İstanbul Four Seasons Hotel Bosphorus’da yapılan ve  tüm geliri turizm bölümünde okuyan ihtiyaç sahibi gençlere aktarılan gecede Edirne iki ödül birden aldı. Geceye Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören ve kızı Yelda Demirören Kalyoncu, Demirören Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Oktay'ın eşi Margaux Oktay, sanatçılar Oktay Kaynarca, Ziynet Sali, Özcan Deniz, Nilgün Belgün ve Suzan Kardeş'in yanı sıra siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Rotahane Kurucuları Pervin Ersoy ve Bilge Kuru ev sahipliğinde gerçekleştirilen törenin sunuculuğunu ise Serkan Çağrı ve Ebru Akel yaptı.

EDİRNE'YE 2 ÖDÜL BİRDEN

Toplamda 8 ile 8 kategoride ödül dağıtıldığı gecede, 3 markaya da 'illerle bütünleşen marka' ödülü verildi. Törende yılın festival şehri seçilen Edirne'de, 1 asırlık kolonya ve kozmetik markası Pereja da 'illerle bütünleşen marka' ödülüne layık görüldü.  

 'EDİRNE İÇİN ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Organizasyonda ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Pereja Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şendoğan Susesi, "Edirneli bir firma olarak bizim için en önemlisi Edirne'yi ön plana çıkarmak. Pereja'nın ülke çapında Edirne ile özdeşleşmesi gurur verici. Her geçen gün büyüme hedefiyle ilerleyen bir marka olarak yıllardır kente sağladığımız istihdamın da çoğalması önem verdiğimiz konulardan arasında yer alıyor. Bunun yanında her sağduyulu firma gibi şehre olan sosyal sorumluluğumuzun da farkındayız. Edirne'nin her alanda gelişmesi için hem spora hem de kamuya desteklerimiz devam ediyor. Dolayısıyla 1 asra dayanan Pereja'nın böylesine büyük bir platformda 'illerle bütünleşen markalar' ödülüne layık görülmesi bizi hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Edirne için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" dedi.(DHA)

 

Haberin Devamı