Eskişehir Eskişehir OSB’de acil sağlık hizmetleri istasyonu açıldı

Eskişehir OSB’de acil sağlık hizmetleri istasyonu açıldı

Paylaş
Eskişehir OSB’de acil sağlık hizmetleri istasyonu açıldı

Eskişehir OSB’de acil sağlık hizmetleri istasyonu açıldı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokolle OSB’ye 13 No’lu acil sağlık hizmetleri istasyonu açıldı.

Türkiye’nin en büyük 2. Organize Sanayi Bölgesi olan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 578 sanayi kuruluşu ve çalışan 46 bin 585 kişiye en hızlı şekilde sağlık hizmeti sunabilmek adına İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile OSB’ye kazandırılan 13 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu düzenlenen programla açıldı. Programına Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala katıldı. Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokolü hatırlatarak “Bölgemize kazandırmış olduğumuz acil sağlık hizmetleri istasyonumuzun açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. İsmail Kanatlı Bulvarı’ndaki acil sağlık hizmetleri istasyonumuz OSB’deki firmalar yanı sıra çevremizdeki tüm sanayi sitelerine ve yerleşim yerlerine de hitap etmektedir. Tüm sanayicilerimiz ve çalışanlarımız adına İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Uğur Bilge ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Sayın Dr. Veli Görkem Pala’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Bu merkezi açıyoruz ama, inşallah hiçbirimize ihtiyaç olmaz” dedi.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge açılışı yapılan acil sağlık hizmetleri istasyonunda 2 ambulansın sürekli olarak hizmet vereceğini belirterek, “İki ambulansımız sürekli burada sanayicilerimizin ve bölgedeki vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Açmış olduğumuz bu istasyon ile organize sanayi bölgesindeki vakalara anında ve çok bir hızlı şekilde müdahale edilecek” şeklinde konuştu. İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala’da 13’üncüsü açılan merkez ile 7/24 organize sanayi bölgesinin ve sanayicilerin hizmetinde olacaklarını belirtti.

Haberin Devamı