İslahiye Öğrencilerden yaşlılara ziyaret

Öğrencilerden yaşlılara ziyaret

Paylaş
Öğrencilerden yaşlılara ziyaret

Öğrencilerden yaşlılara ziyaret

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP’in İslahiye ilçesinde, lise öğrencileri 'Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor' sloganıyla yaşlı ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek tansiyon, şekerlerini ölçüp, koronavirüs tedbirleri anlattı.
İslahiye Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 'Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor' sloganıyla öğretmen ile öğrenciler yaşlı ve muhtaç vatandaşların evlerini pandemi kurallarına uyarak ziyaret etti. Öğrenciler ziyaret ettikleri yaşlıların tansiyon, şekerlerini ölçüp, koronavirüs salgınında alınan tedbirler anlatarak, evlerini temizledi.
Öğrencilerin birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi için bu şekilde bir uygulama yaptıklarını belirten Okul Müdürü Mehmet Bilgesoy, "Öğrencilerimizin milli, manevi, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla öğretmenlerimizle birlikte ihtiyaç sahibi ileri yaşta ve hasta iki aileyi ziyaret ettiklerini, bu anlamlı ziyaretimizin gerçekleşmesinde emeği geçen hayırseverlerimize teşekkür ederim" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı