Eğirdir Eğirdir'de iki otomobil bariyere çarptı

Eğirdir'de iki otomobil bariyere çarptı

Paylaş
Eğirdir'de iki otomobil bariyere çarptı

Eğirdir'de iki otomobil bariyere çarptı

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde kontrolsüz kavşaktan dönerken direksiyon hakimiyetini kaybeden Meral Benli otomobiliyle bariyere çarptı. Kazayı farkedip ani fren yapan diğer sürücünün otomobiline çarpmamak için manevra yapan Müsevet Akgül de otomobiliyle savrulup, bariyere çarptı.

Kaza, saat 08.30 sıralarında Eğirdir Komando Kavşağı'nda meydana geldri. Meral Benli kullandığı 06 VCU 32 plakalı otomobille kavşaktan dönerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobiliyle bariyere çarpan Benli'yi gören Sebihat Ersoy, 32 E 1970 plakalı otomobiliyle aniden durdu. Bu sırada Müsevet Akgül 42 EDL 95 plakalı otomobiliyle, Sebihat Ersoy'un otomobiline çarpmamak için manevra yapıp, bariyerlere vurdu.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kazada Meral Benli ve Müsevet Akgül ile otomobildeki 3 çocuk tedbiren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesine götürüldü. Kazayı anlatan Müsevet Akgül, "Öndeki araç kaza yapınca cip aniden durdu. Ben de onun arkasındaydım. Yer kaygandı, duramadım, bariyere vurdum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı