Eğirdir Seyahat acentesi temsilcileri Eğirdir'de

Seyahat acentesi temsilcileri Eğirdir'de

Paylaş
Seyahat acentesi temsilcileri Eğirdir'de

Seyahat acentesi temsilcileri Eğirdir'de

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu ve Isparta Kültür Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle Isparta bölgesinin turizm faaliyetlerinin artması amacıyla yapılan etkinlikte acente temsilcilerine kentin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi verildi.
Isparta'da turizm faaliyetlerinin artırılması amacıyla TÜRSAB'a bağlı Antalya'dan 29 seyahat acentesi temsilcisi ile tanıtım gezisi gerçekleştirildi. Etkinlikte Isparta İl Kültür Turizm Müdürü Ali Göçer, Müdür Yardımcısı Osman Çot ve Enformasyon Memuru Fatih Bilgiç acente temsilcilerine kent hakkında bilgi verdi. Etkinlik kapsamında Davraz'da düzenlenen toplantıda Isparta İl Kültür Turizm Müdürü Ali Göçer, bölgenin tanıtımı ve turistlerin kazanımı için acentelerin katkısının büyük olacağını vurguladı. TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Ferit Turgut ise tanıtımın turizmdeki önemini anlattı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ise Eğirdir'e daha fazla turist gelmesini hedeflediklerini dile getirdi.
İki günlük tanıtın turunda acente temsilcilerine, Davraz Kayak Merkezi, İslamköy Demokrasi Müzesi, Yalvaç Müzesi, Pisidia Antiokheia Antik Kenti, Eğirdir Kalesi ve Seyir Terası, Dündar bey Medresesi, Hızırbey Camii, Can Ada, Yeşil Ada, Kovada Gölü Milli Parkı ve Yazılı Kanyon Tabiat Parkı tanıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı