Gelendost Gelendost'ta hibrit eğitim

Gelendost'ta hibrit eğitim

Paylaş
Gelendost'ta hibrit eğitim

Gelendost'ta hibrit eğitim

Taner ERDEM/GELENDOST, (DHA)- ISPARTA'nın Gelendost ilçesindeki Şehit Erhan Çakmak İlkokulu'nda hiçbir eğitime geçildi.

Gelendost Şehit Erhan Çakmak İlkokulu'nda hibrit eğitim modeli faaliyete geçirildi. Bu kapsamda okulda yüz yüze eğitimi sürdüren öğrencilerle pandemi nedeniyle okula gelmeyen öğrenciler online olarak sınıftaki eğitime katılıyor.

Okul Müdürü Erol Arıkan, "Dünyada ve ülkemizde yaşanan küresel salgın sonrası ülkemizde uzaktan eğitime geçilmiştir. 2 Mart'tan itibaren yüz yüze eğitime geçilmesiyle beraber hibrit eğitim modeli gündeme geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız istişareler sonunda okulumuzda hibrit eğitim modeline geçtik. Uyguladığımız bu yöntemle sınıftaki öğrenciler yüz yüze dersleri takip ederken, pandemi nedeniyle okula gelmeyen öğrenciler ve seyreltilmiş sınıflardaki dönüşümlü olarak okula gelen öğrenciler dersleri online olarak evlerinden takip edebilmektedir" dedi.

Okul öğretmenlerinden Yücel Uyar da "Biz öğretmenlerin önceliği tüm öğrencilerimize eşit eğitim verebilmektir. Pandemi nedeniyle okula devam etmeyen öğrencilerimizin eğitimden uzak kalması bizi de üzmekteydi. Hibrit eğitim yöntemiyle tüm öğrencilerimize ulaşmamız biz öğretmenleri daha da motive etmiştir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı