Arnavutköy Arnavutköy'de bir kişi serinlemek için girdiği barajda boğuldu

Arnavutköy'de bir kişi serinlemek için girdiği barajda boğuldu

Paylaş
Arnavutköy'de bir kişi serinlemek için girdiği barajda boğuldu

Arnavutköy'de bir kişi serinlemek için girdiği barajda boğuldu

Taylan ERGÜN-Cemil ÖZDEMİR-Murat SOLAK/İSTANBUL,(DHA)-ARNAVUTKÖY'de balık tutmak için baraja gelen iki arkadaştan biri, serinlemek için girdiği barajda boğuldu.
Olay, saat 16.30 sıralarında, Arnavutköy Sazlıbosna barajında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kocaman ve Oğuz Akpınar adlı iki arkadaş, balık tutmak için Sazlıbosna Barajı'na geldi. Bir süre sonra serinlemek için baraja giren 18 yaşındaki Mustafa Kocaman suda çırpınmaya başladı. Arkadaşı Oğuz Akpınar yardım için suya girdi. Çevredekiler Akpınar'ında çırpındığını görünce balık oltası uzatarak kıyıya çekti. İhbar üzerine olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Su altı arama kurtarma ekipleri de olay yerine gelerek barajda arama yaptı. Yaklaşık yarım saat süren arama sonrası Mustafa Kocamanın cansız bedenine ulaşıldı. Kıyıya çıkarılan ceset Ambulansla hastaneye götürüldü.
Murat Yiğit “Araçla geçiyordum bir bağırtı duydum. Koşarak geldim. Burada balık tutanların oltasıyla bir kişiyi aldık ama sonradan fark ettik ki bir arkadaşı daha varmış suda. Onu görmedik o suyun dibindeydi" dedi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.
(FOTOĞRAF)

Haberin Devamı