Başakşehir Eypio şarkılarını Başakşehirliler için seslendirdi

Eypio şarkılarını Başakşehirliler için seslendirdi

Paylaş
Eypio şarkılarını Başakşehirliler için seslendirdi

Eypio şarkılarını Başakşehirliler için seslendirdi

İSTANBUL, (DHA) - Başakşehir Belediyesi, sohbet ve müziğin harmanlandığı Akademi Akustik programı ile müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı. Rap müziğin başarılı ismi Eypio, sevilen şarkılarını Başakşehir ilçe sakinleri için söyledi.

Keman virtüözü Muhammed Yıldırır’ın sunduğu Akademi Akustik programının konuğu rap müziğin sevilen ismi Eypio oldu. Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki programa Başakşehir ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Müzikseverler, Eypio’nun sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

“KÜÇÜK BİR KAMERAYLA MİLYONLARA ULAŞTIK”

Müzik yapmak için önce müziği hissetmek gerektiğini ifade eden Eypio, “Rap yapmayı ve söylemeyi seviyorum. Bu zamana kadar rap dışında bir müzik düşünmedim. Bunun en büyük nedeni rap müziğe olan sevgimdir. İlk yaptığımız şarkıya çok inanmıştık. Şarkının geniş kitlelere ulaşacağını biliyorduk. Öyle de oldu, küçük bir kamera ile başladığımız bu serüvende kısa süre içerisinde milyonlara ulaştık” dedi.

“İYİ BİR KALEMİNİZ OLMALI”

“Rap müzik yapmak için öncelikle çok iyi bir kaleminiz olması gerekiyor” diyen Eypio, “Bazen bir ilham gelir ve çok iyi şeyler yazarsın. Bazense uzun süre bir şey yazamazsınız. Her şeyden önemlisi iyi bir kaleminiz olması gerektiğidir. İyi bir kalem ile sınırlarınızı zorlayabilir, birbirinden güzel eserlere imza atabilirsiniz. Yüreklere dokunabilir, yüreklerde kalabilirsiniz.” diye konuştu.

Haberin Devamı