Fatih Sirkeci Garı’nda El Emeği Sergisi açıldı

Sirkeci Garı’nda El Emeği Sergisi açıldı

Paylaş
Sirkeci Garı’nda El Emeği Sergisi açıldı

Sirkeci Garı’nda El Emeği Sergisi açıldı

İSTANBUL, (DHA) - Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi tarafından düzenlenen "Karınca" kurslarını bitiren 3 bin 721 kursiyerin yaptığı el ürünlerinin yer aldığı "El Emeği Sergisi" tarihi Sirkeci Tren Garı’nda açıldı.

Kursiyerler, aldıkları eğitimle aile bütçesine katkıda bulunmak için yaptıkları el işi ürünleri Sirkeci Tren Garı'ndaki 7 Haziran’a kadar sürecek olan sergide satışa sunuyor. Serginin açılışını yapan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, eşi İlknur Turan ile birlikte stantları tek tek gezerek, eserleri inceledi.

Programda konuşma yapan Başkan M. Ergün Turan, “Bir belediye başkanı olarak, kendilerine sunduğumuz imkânları, en iyi şekilde değerlendirerek bir katma değere dönüştürdükleri için hanım kardeşlerimizle ne kadar iftihar etsem azdır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Fatih’te, kadınlarımızın üretime katılmaları için elimizden ne geliyorsa yaptık. Kadınlarımızın içindeki girişimcilik ruhunu harekete geçirecek, yararlı projelere imza attık. KARINCA Eğitim Birimi’nin faaliyetleri bunun en somut göstergelerinden biri. İyiliğinizle, şefkatinizle, gayretinizle, üretme aşkınızla, Fatihimizin gelişmesine büyük katkılar sağlayacağınızdan eminim. Bu vesileyle sergiyi gezip buradaki eserlerden ilham alan bütün kadınlarımızı da KARINCA kurslarına davet ediyorum” dedi.

Haberin Devamı