Güngören Güngören’deki amatör spor kulüplerine belediyeden destek

Güngören’deki amatör spor kulüplerine belediyeden destek

Paylaş
Güngören’deki amatör spor kulüplerine belediyeden destek

Güngören’deki amatör spor kulüplerine belediyeden destek

İSTANBUL, (DHA) – Pandemi döneminde turnuva ve organizasyonlar yapılamamasına rağmen Güngören Belediyesi ilçedeki amatör spor kulüplerine desteklerini sürdürüyor. Bu sayede ilçede faaliyet gösteren 24 kulüp ve 49 sporcuya destekler eksiksiz ulaştırılmaya devam ediliyor.

Her daim sporcuların sorunsuz bir şekilde çalışmalarını devam ettirebilmesi için desteklerini sürdüren Güngören Belediyesi, amatör kulüpler içinde yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ederek başarılı olan gençlerin arkasında olduklarını hissettirdi. Güngören Belediyesi hem sporculara hem de kulüplere malzeme desteğinin yanı sıra sponsorluklar, saha desteği gibi birçok alanda destek vermeye devam ediyor. Verilen destekler sayesinde gençler ve spora gönül veren çocuklar istedikleri spor branşlarına daha kolay ulaşma imkanına kavuştu.

Güngören Belediyesi Başkanı Bünyamin Demir de verilen desteğin artarak devam edeceğini belirterek, “Yıllardır devam eden desteklerimizi pandemi döneminde tam kapanma dönemleri dahil hiç aksatmadan devam ettirdik. Bu sayede gençlerimiz ve kulüplerimiz rahat bir nefes alarak yeniden çalışmaya başladıkları anda hiçbir sıkıntı yaşamadan antrenmanlarına devam ettiler. Bizler Güngören halkının ve gençliğinin her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı