Sultangazi Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, esnafla buluştu

Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, esnafla buluştu

Paylaş
Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, esnafla buluştu

Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, esnafla buluştu

İSTANBUL, (DHA) - Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, kafe, kahvehane, kıraathane ve çay ocağı işletmecilerini belediyede düzenlenen kahvaltı programında ağırladı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un ev sahipliğindeki programa, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, meclis üyeleri, başkan danışmanları ve Sultangazi’de kafe, kıraathane, kahvehane ve çay ocağı işleten esnaflar katıldı.

“TANIŞ OLMAK, MUHABBETİ PAYLAŞMAK”

Sultangazi’nin tüm sakinlerine büyük değer verdiklerini söyleyen Başkan Dursun, “Hemşeri topluluklarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle, cemevi yöneticileriyle ve toplumun birçok kesimiyle bir araya geldiğimiz buluşmalarımızın 47’ncisini düzenliyoruz. Bugün, Sultangazi’de hizmet veren kafe, kahvehane, kıraathane ve çay ocaklarının siz değerli işletmecileriyle bir aradayız. Bugün sizlerle sıcak bir muhabbeti paylaşmak istedik. Tanış olalım istedik. Biz aslında, ilçemizde faaliyet gösteren tüm esnaf komşularımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Fakat Sultangazi, yaklaşık 545 binlik nüfusuyla oldukça büyük bir ilçe. Dolayısıyla, ne kadar istesek de tüm esnaflarımızı ziyaret etmemiz mümkün olamayabiliyor. Bizler de bu program vasıtasıyla sizlerle buluşmak, tanış olmak ve muhabbetimizi paylaşmak istedik. Sizlerle paylaştığımız bu gönül birliğiyle Sultangazimizi çok daha iyiye taşımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sultangazi Belediyesi’nin yaklaşık üç yılda gerçekleştirdiği çalışmaları paylaşan Başkan Dursun, ilçeyi ileriye taşımak adına büyük gayret gösterdiklerini belirterek, “Yalnızca üç sene içerisinde, ilçemizin tüm mahallelerinde çok büyük çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız arasında, 20-30 yıldır çözülemeyenler de vardı. Bizler, Allah’ın izniyle tüm bu sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Siz değerli komşularımızın desteğiyle, Sultangazi’yi sultan bir şehir yapmaya kararlıyız.” dedi.

Haberin Devamı