Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nde kaba inşaat tamamlanma aşamasında

Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nde kaba inşaat tamamlanma aşamasında

Paylaş
Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nde kaba inşaat tamamlanma aşamasında

Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nde kaba inşaat tamamlanma aşamasında

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Aliağa Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğinde Çaltılıdere Mahallesi'nde projelendirilen İzmir'in tek Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nde kaba inşaat çalışmaları sürüyor.

Kaba inşaatı tamamlanma aşamasına gelinen Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nde Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gündüz, Kamu Ruhsatlandırma Daire Başkanı Ahmet Zengin, Birim Amiri İbrahim Ekinci, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Hüseyin Bozdemir, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Engin Basmacı ile birlikte incelemelerde bulundu. Hastanenin yapım ve faaliyet aşaması hakkında değerlendirmelerde bulunan heyet daha sonra inşaat sahasını gezdi. Aliağa'nın ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda bir kent olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, sanayi yatırımlarının ağırlıkta olduğu Aliağa'da hayata geçirilen Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin bölgeye birçok açıdan önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Hastane kaba inşaatının yapımını Aliağa Belediyesi olarak üstlendiklerini de ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Bir ilçe Belediyesi olarak elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyduk. İmar uygulamaları ve proje çalışmaları ile birlikte kaba inşaat çalışmalarını iki yıl gibi sürede tamamlıyoruz" dedi.

'C BLOK TAMAMLANDI'
Dokuz Eylül Üniversitesi Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'ndeki inşaat çalışmaları Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrol ve koordinesinde yürütülüyor. Üç Bloktan oluşan projede C blokta betonarme ve tuğla duvar imalatları tamamlandı. A blokta son kat tabliyesi dökülecek. Tuğla duvar imalatı devam ediyor. B blokta ise betonarme imalatı devam ediyor.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı