Bayraklı Bayraklı'da engelli sporculara özel yeni yıl kutlaması

Bayraklı'da engelli sporculara özel yeni yıl kutlaması

Paylaş
Bayraklı'da engelli sporculara özel yeni yıl kutlaması

Bayraklı'da engelli sporculara özel yeni yıl kutlaması

İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, belediyenin spor kurslarına katılan engelli sporcular ve aileleri için yeni yıl kutlaması düzenlendi. Kutlamada gönüllerince eğlenen engelli sporcuların yeni yıllarını kutlayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal çeşitli hediyeler dağıttı.

Bayraklı Belediyesi'nin spor kurslarına devam eden 110 engelli çocuk ve aileleri, yeni yılı coşkuyla karşıladı. Bayraklı Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Spor Salonu'nda organize edilen yeni yıl kutlamasında bir araya gelen çocuklar, belediyenin kursiyerleriyle birlikte zumba yaptı. Müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklara Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal çeşitli hediyeler dağıttı. Ardından da hep birlikte Yeni yıl pastası kesildi.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, etkinlikteki konuşmasında, "Hissettiğimiz bu sevgi ve yaşadığımız mutluluk, bizim Bayraklı'da büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Kimseyi ötekileştirmeden, herkese dokunarak ve bütünleşerek hayalini kurduğumuz Bayraklı'yı birlikte yaratıyoruz. Bunu yaparken de sizlerden güç alıyoruz. İnanıyoruz ki 2022 Bayraklı'nın yılı olacak. Özel çocuklarımızla ve aileleriyle yeni yılı kutlamak beni çok mutlu etti. 2022 yılı umarım hepimize sağlık, huzur ve umut katar. Ailenizle, sevdiklerinizle güzel bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Sandal, daha sonra bir alışveriş merkezinde, yılbaşı öncesi Bayraklı Kadın Kooperatifi tarafından açılan hediyelik eşya stantlarını da ziyaret etti.
Düzenlenen yeni yıl etkinliğine; Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın yanı sıra, Bayraklı Kent Konseyi Başkanı Ali Nuri Köse, DİSK Genel İş 6 No'lu Şube Başkanı Değer Yıldız, muhtarlar, meclis üyeleri de katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı