Kınık AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı Kınık'ta yapıldı

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı Kınık'ta yapıldı

Paylaş
AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı Kınık'ta yapıldı

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı Kınık'ta yapıldı

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı Kınık'ta yapıldı. Toplantıda konuşan AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Kınık halkı da birlikte uyum içinde çalışmamamızı gördü ve hizmet siyasetini tercih ederek bizleri tekrar göreve getirdi. İkinci dönemde de çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisi'ndeki toplantıya, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet katıldı. AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısının ilk ilçelerinde yapıldığını belirten Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Bunun onurunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz 2014 yılında öncelikli olarak ilçemizin ihtiyaçlarını belirleyip, aciliyet sırasına göre yapmaya çalıştık. İlçenin konut sorununu yaptığımız 276 TOKİ konutu ile çözdük. Kınık'ta Devlet Hastanesi olmaması büyük bir sıkıntı yaratıyordu. Sağlık Bakanlığı ile işbirliğine girerek Kınık Devlet Hastanesi'ni bitirip, halkın kullanımına açtık. İlçemize doğal gaz gelmesini sağlayarak Kınıklıların temiz ve ucuz enerji ile ısınmasını sağladık. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile beraber Kınık Maden Şehitleri Parkı'nı ve içerisindeki sosyal tesislerimizi bitirip halkımızın hizmetine sunduk. Poyracık Mahallemiz'de Aquapark Düğün Salonu ve sosyal tesislerin içinde yer aldığı projemizi önümüzdeki aylarda hizmete açacağız. Yine şu an içerisinde bulunduğumuz Delez Yaşam Vadisini de önümüzdeki aylarda hizmete açacağız. Kınık Öğretmenevi inşaatımız devam etmektedir Önümüzdeki yıl tamamlandığında içinde 75 yataklı öğretmenevi, 1000 kişilik toplantı salonu, 24 derslikli halk eğitim merkezi bulunan kompleks ilçemizin pek çok sorununu çözecektir. Kınık- Bergama Karayolu üzerinde Dündarlı mahallemizde yapımına devam ettiğimiz 'Çocuk Köyü' projemiz önümüzdeki yıl tamamlandığında çocuklarımız hem eğlenecekler hem de meslekleri öğrenecekler. Anne ve babaları da içerisinde yer alacak olan sosyal tesislerde vakit geçirebilecekler" dedi.

Bu projeleri planlarken ve yapımına başlarken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ, şuan AK Parti İzmir İl Başkanımız olan, 25 ve 26'ncı dönem İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli başta olmak üzere diğer milletvekilleri ve bakanlardan her zaman destek aldıklarının vurgulayan Başkan Doğruer, "Kınık halkı da birlikte uyum içinde çalışmamamızı gördü ve hizmet siyasetini tercih ederek bizleri tekrar göreve getirdi. İkinci dönemde de çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de konuşmasında, "Kınık Belediye Başkanımız Sadık Doğruer, göreve geldiği günden beri AK Parti Kınık İlçe Başkanımız Sami Mollaahmet ile beraber ilçenin sorunlarını doğru tespit edip, bu doğrultuda hareket ederek, ilçenin bugüne kadar iktidar ile yerel yönetimin farklı partilerde olması nedeniyle alamadığı devlet yatırımlarını aldı. Yerel seçim öncesinde yaptığımız tüm anketlerde, oy oranını hızla arttırıp, ikinci kez belediye başkanı seçildi. Kendisine bundan sonraki yapacağı hizmetler içinde başarı dileyip, teşekkür ediyorum" dedi.

Sürekli, konuşmasının ardından Belediye Başkanı Doğruer'e Atatürk portresi hediye etti.

Cevdet ŞEN / KINIK (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı