Menemen Menemen Belediyesi'nin acı günü

Menemen Belediyesi'nin acı günü

Paylaş
Menemen Belediyesi'nin acı günü

Menemen Belediyesi'nin acı günü

İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Menemen ilçesi belediyesinde Zabıta Müdürü olarak görev yapan Şahsettin Akdemir (54), nefes darlığından yaşamını yitirdi. Akdemir, bugün belediye önünde düzenlenen törenin ardından, mesai arkadaşları tarafından karanfillerle son yolculuğuna uğurlandı.
Menemen Belediyesi Zabıta Müdürü Şahsettin Akdemir, bir süredir tedavi gördüğü hastanede nefes darlığı nedeniyle, dün yaşamını yitirdi.
Evli, 3 çocuk babası olan Akdemir'in ölümü Menemen Belediyesi'ndeki mesai arkadaşları, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Akdemir için belediye önünde bugün tören düzenlendi. Törene, Akdemir'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan, siyasi parti temsilcileri, belediye bürokratları, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan, "Belediye Zabıta Müdürü, sevgili ağabeyimiz Şahsettin Akdemir'i, yaşadığı elim bir hastalık sonucu kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Maalesef acımız çok büyük. Kendisini geç tanıdım, erken kaybettim. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ailesine, bizlere, çalışma arkadaşlarına, akrabalarına düşen onun hatırasına sahip çıkmaktır. Öyle de olacaktır. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Çalışma arkadaşları ve çevresi tarafından sevilen, vazifesini en iyi şekilde yapmak için her türlü çaba ve gayreti gösteren Şahsettin ağabeyimize Yüce Rabbim'den rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.
Okunan duaların ardından Akdemir'in cenazesi ikindide Koyundere Fatih Camii'ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından Akdemir, Koyundere Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı