Torbalı Torbalı'da hem çocuklar hem de yetişkinler için tiyatro oyunu sahnelendi

Torbalı'da hem çocuklar hem de yetişkinler için tiyatro oyunu sahnelendi

Paylaş
Torbalı'da hem çocuklar hem de yetişkinler için tiyatro oyunu sahnelendi

Torbalı'da hem çocuklar hem de yetişkinler için tiyatro oyunu sahnelendi

İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Torbalı ilçesinde, Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında, çocuklar için 'Çilek ve Arkadaşları', yetişkinler için ise 'Ev Hali' isimli tiyatro oyunları sahnelendi.

Torbalı Belediyesi, Dünya Tiyatro Günü kapsamında hem çocuklar hem de yetişkinlere yönelik tiyatro gösterilerine imza attı. İlk olarak Üzeyir Tavuş'un yazıp yönettiği Türkiye'nin en önemli vantrolog sanatçılarından Ecem Yüksel'in sahne aldığı 'Çilek ve Arkadaşları' isimli tiyatro oyunu Belediye Kültür Merkezi'nde çocuklarla buluştu. Yoğun ilgi nedeniyle iki seans olarak sahnelenen bu müzikli gösteri çocuklara keyifli anlar yaşattı.
Akşam ise yetişkinler için Üzeyir Tavuş'un yazıp yönettiği 'Ev Hali' isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Tek perdelik oyun, izleyenleri kahkahaya boğdu.
İzleyiciler de interaktif şekilde oyunun bir parçası oldu.
Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, "Şüphesiz tiyatro bir şehrin ocak başıdır. Tüm tiyatrocularımızın ve tiyatro severlerin Dünya Tiyatro Günü'nü kutluyorum. Perdelerin hiç kapatılmaması, alkışların hiç susmaması dileği ile tüm tiyatro sanatçılarımızın ve tiyatro severlerin Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı