Torbalı Zeytin Festivali'ne büyük ilgi

Zeytin Festivali'ne büyük ilgi

Paylaş
Zeytin Festivali'ne büyük ilgi

Zeytin Festivali'ne büyük ilgi

İZMİR'de Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Zeytin Festivali' büyük ilgi gördü. Gerçekleşen festivalde köy halkı, kurulan stantlarda yöresel ürünlerini satma imkanı buldu.

Torbalı ilçesinin tarım ürünlerini ve ilçe kültürünü tanıtmak amacıyla düzenlenen festivaller kapsamında Saipler Mahallesi'nde 'Zeytin Festivali' gerçekleştirildi. Festivalde köy halkı, kurulan stantlarda yöresel ürünlerini satma imkanı buldu. Yoğun katılımın olduğu festivalde Türk pop müziği sanatçısı 'Lara' sahne aldı. Vatandaşlar konserde keyifli anlar yaşadı. Gerçekleşen festivale ilçe dışından da çok sayıda ziyaretçi katılırken, ziyaretçiler saat başı İZBAN'dan kalkan ücretsiz taşıma araçları ile festival alanına ulaşım sağladı.

MİTHAT TEKİN'DEN TEŞEKKÜR

Gün boyu etkinliklerin gerçekleştiği, alışverişlerin sürdüğü festivalle ilgili açıklamalarda bulunan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, yoğun katılımın olmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Torbalı'da yetişen ürünlerimizi ve güzel köylerimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Saipler'de 'Zeytin Festivali' düzenledik. Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Lara'nın sahne aldığı festivalimize katılan ve bizimle olan herkese teşekkür ederiz. Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımıza destek olmaya ve onların ürünlerini tanıtmasına yardımcı olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı