Kahramanmaraş Başkan Okay, gençlerle basketbol oynadı

Başkan Okay, gençlerle basketbol oynadı

Paylaş
Başkan Okay, gençlerle basketbol oynadı

Başkan Okay, gençlerle basketbol oynadı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sosyal medyadan davet ettiği gençlerle basketbol oynadı.

Sosyal medyada gençlerle sohbet eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, daha sonra onları basketbol maçına davet etti. Davet kabul edildi ve gençlerle başkan Okay, Kahramanmaraş Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda buluştu.

Renkli görüntülerin yaşandığı basketbol maçı hem Belediye Başkanı Necati Okay hem de gençler için keyifli geçti. Dostluğun kazandığı maç sonunda Okay, elleriyle gençlere tatlı ikram etti.

Maçın çok keyifli geçtiğini belirten Başkan Necati Okay, "Genç kardeşlerimizle vakit geçirerek biz de çocukluğumuza döndük. Gençlerimizle basketbol oynamak bizlere de büyük keyif verdi. Gençlerimizin spora olan ilgisi bizleri son derece memnun etmektedir. Şuan ki modern spor tesislerini görünce bizim gençliğimizdeki imkansızlıklar aklımıza geldi. Asfalt üzerinde basketbol oynardık. Okul bahçelerinde zor şartlarda oynamaya çalışırdık. Şuan içerisinde bulunduğumuz tesis gibi gençlerimiz bugün bir çok imkana sahip. Onlara daha iyi imkanlar sunma adına çalışıyoruz. Bu organizasyondan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Gençlerimizle vakit geçirmekten duyduğum keyfi ayrıca belirtmek istiyorum. Gençlerimize yönelik projelerimiz ve programlarımız devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı