Kahramanmaraş Berber ve kuaför ustaları plaketle ödüllendirildi

Berber ve kuaför ustaları plaketle ödüllendirildi

Paylaş
Berber ve kuaför ustaları plaketle ödüllendirildi

Berber ve kuaför ustaları plaketle ödüllendirildi

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ta düzenlenen bir geceyle meslekte 30 yılı geride bırakan berber ve kuaförle plaketle ödüllendirildi.

Yakınsa seçime gidecek olan Kahramanmaraş Berberler Odası'na aday olan isimlerden Ahmet Özkömeç, dün gece meslekte 30 yılını geride bırakmış berber ve kuaför ustalarını, ustalara saygı gecesinde buluşturdu. Bir otelde düzenlenen gecede konuşan Özkömeç, meslek duayanlerini, ustaları bir araya getirip onlarla hasret gidermek geceyi düzenlediklerini söyledi. Özkömeç, "Sektörümüzün geleceğiyle ilgili tecrübelerinizden, bilgi ve birikimlerinizden, açacağınız ufuktan yaralanıp, çıkmış bulunduğumuz bu yolda birlik ve beraberlik duygusu içerisinde bütün berber, kuaför, güzellik salonları ve odamıza kayıtlı diğer meslek gruplarından değerli meslektaşlarımı, odamızın hak ettiği yerde söz sahibi olması için hak ve hukuk çerçevesinde davranıp önümüzdeki oda seçimlerinde desteğinize talibim" dedi.

Canlı müzik eşliğinde türkülerin de söylendiği gecenin sonunda Ahmet Özkömeç, meslekte 30 yılını geride bırakanlara plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı