Kahramanmaraş Kahramanmaraş'ta hayırsever iş insanı anaokulu yaptıracak

Kahramanmaraş'ta hayırsever iş insanı anaokulu yaptıracak

Paylaş
Kahramanmaraş'ta hayırsever iş insanı anaokulu yaptıracak

Kahramanmaraş'ta hayırsever iş insanı anaokulu yaptıracak

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- TÜRK Kızılayı İstanbul Merkez Şubesi'nin '81 ile 81 anaokulu projesi' kapsamında Kahramanmaraş'ta Kızılay bağışçısı hayırsever iş insanı Mustafa Gök, 4 derslikli anaokulu yaptıracak.

Anaokulu için Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mustafa Gök arasında protokol imzalandı. Vali Ömer Faruk Coşkun, anaokulunun merkez Onikişubat ilçesine yapılacağını belirterek okulu, Kahramanmaraş'ın geleceğine yapılmış bir yatırım olarak gördüğünü söyledi. Coşkun, "Eğitimde kaliteyi yükseltmek, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için devletimiz çok önemli eğitim yatırımları gerçekleştiriyor. Bizlerde ilimize yapılan ve yapılması planlanan eğitim yatırımlarını fevkalade önemsiyoruz. Birlikten kuvvet doğar düsturuyla gerek kamu kurum ve kuruluşlarımızın gayretleri gerekse hayırsever iş insanlarımızın destekleriyle yapılan okullarımız, inşallah gelecek nesillerimizin yetiştirilmesinde önemli bir rol oynayacak. Bu vesileyle yapılacak olan 4 derslikli Anaokulunun ilimizde hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulunuyor, projenin hayata geçirilmesinde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum, hayırsever hemşerimiz Mustafa Gök’ten Allah razı olsun, kendisine hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Mustafa Gök ise böyle bir projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek anaokulun hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı