Kahramanmaraş MHP yönetimi STK temsilcileriyle buluştu

MHP yönetimi STK temsilcileriyle buluştu

Paylaş
MHP yönetimi STK temsilcileriyle buluştu

MHP yönetimi STK temsilcileriyle buluştu

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- ADIM adım 2023, il il Anadolu' programı kapsamında MHP genel merkez yönetimi Kahramanmaraş'ta muhtarlar ile engelli dernek yöneticileri ile şehit ve gazi dernekleri yöneticileriyle buluştu.

Bir otelde gerçekleştirilen programa MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Ruhi Ersoy, MYK Üyeleri Emrullah Türe, Koray Önsel ve Uğur Öztürk katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, programa katılanlara teşekkür etti. Dünyada yaşanan krizlerin sadece Türkiye'de yaşanıyor algısıyla siyaset yaparak insanlara umutsuzluk aşılayıp kapkara bir Türkiye tablosu çizmek isteyenler olduğunu belirten Doğan, bunun Türkiye'ye yapılabilecek en büyük haksızlık olduğunu söyledi. Doğan, "Geçmişten bugüne ülkemiz ne zaman kabuğunu kırmak istese, bölgesel güç olmak için kafasını kaldırmak istese içeriden ve dışarıdan çeşitli sorunlarla meşgul edilmiştir. Bizler mücadelemizi ülkemizin 2023 vizyonu için Genel Başkanımız Devlet Bahçeli der ki; lider ülke Türkiye. Cumhuriyetimizin 100. yılında lider ülke Türkiye’nin olması için mücadele ediyoruz. Bu arada partimizin resmî üye sayısını arttırmak üzere MHP teşkilatlarınca yurt çapında kapsamlı bir üyelik kampanyası başlatılmış bulunmaktadır. Bu noktada Kahramanmaraş’ta Partimizin oy oranında 2 katına çıkarmasını başardık" diye konuştu.

Doğan'ın ardından mikrofona gelen milletvekilleri ile MYK üyeleri, cumhur ittifakının sorunsuz bir şekilde yoluna devam ettiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı